Entri 13: Hadiah Buku untuk Orang Asing

Teks: Hifzaila Hafni
Foto: Puteh Press

Semalam ada seorang kawan nak beli buku. 

Lepas dia bagi senarai buku yang nak dibeli, masa nak bayar katanya nak tambah buku lagi tapi nak dibagi pada stranger.

Buku tu kena pos kena pos berasingan. Tapi dia pula tak ingat alamat stranger tu. Dia janji akan bagi kemudian.

Saya tanya dia, macamana dia boleh nak hantar buku pada stranger?

Katanya dia share satu status Fb, siapa yang first share status tu akan terima satu buku daripadanya.

Barulah saya faham.

Seronok juga kan dapat hadiah buku. Dan buku yang dia nak hadiahkan pun best. Buku baru, Pena dan Picagari tulisan Dr Khairul Hafidz.

Semoga yang terima buku tu nanti gembira lah hendaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...