Buku Parenting Laku Keras Siap Cetak

Teks: Hifzaila Hafni
Foto: Bookcafe

Seronok rasa bila tengok gambar buku-buku 'How To Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk' yang sudah siap dicetak.

Ini adalah cetakan kedua, setelah cetakan pertama laku keras sampai saya pun tak sempat order untuk diri sendiri.

Bukunya agak tebal, lebih setengah kilogram. Banyak ilmu kat dalam ni. Tak sabar juga nak baca.

Semoga buku ni tiba dengan selamat pada saya dan mereka yang telah memesan secara pre order tempoh hari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...