Salam Maal Hijrah 1436H

Teks: Hifzaila Hafni

Salam Jumaat, hari terakhir di tahun 1435H.

Apakah yang sudah kita lakukan atau capai sepanjang tahun lepas? Adakah semua azam kita telah tertunai? Atau adakah masih sama seperti tahun sebelumnya yang mana azam hanya tinggal azam sahaja?

Kita sendirilah muhasabah diri, dan jika kita dapati kita sekarang dah jadi orang yang lebih baik daripada sebelumnya, alhamdulillah. Jika tidak, mulakan semula. Tidak terlambat untuk memulakan sesuatu.
Dengan pelbagai cabaran dan tekanan hidup di zaman sekarang, memang mudah kita nak menyalahkan situasi. Tapi adakah selesai masalah kita jika terus menyalahkan situasi tersebut tanpa kita bertindak apa-apa untuk mengatasinya?

Setiap masalah pasti ada jalan keluar dan penyelesaiannya. Doa dan mohon pada Allah diberikan hidayah dan petunjuk. Setiap usaha pasti akan ada hasilnya. Insya Allah.

Selamat Tahun Baru Hijrah. Semoga kita menjadi insan yang lebih baik daripada semalam.
Hijrah kepada sesuatu yang baru dan lebih baik dengan belajar bina blog bisnes atau asah bakat penulisan anda di blog dengan mendaftar ke kelas asas blog online/offline. 

Selain mendapat bonus ebook panduan menjana pendapatan sampingan dan berniaga sambilan, anda juga akan menyertai jemaah yang terdiri daripada individu yang telah berjaya di bidang masing-masing yang tidak kedekut berkongsi ilmu dan pengalaman.

Sertai Akademi Bekerja Di Rumah dan belajar sesuatu yang baru sempena tahun baru ini.
Menghampiri 1000 blog yang bergabung dalam akademi, hubungi saya untuk mendaftar kelas blog, menjadi rakan niaga atau membeli ebook.

Hifzaila Hafni
SMS/Whatsapp: 019.460.3094
Emel: hifzaila.hafni@gmail.com