Ulasan Kelas Asas Blog - Shuhada Badya

Ulasan Kelas Asas Blog oleh Shuhada Badya

Teks: Shuhada Badya

Sumber: http://shuhadabadya.blogspot.com/2014/06/ulasan-kelas-blogging-abdr.html

Syukur ke hadrat allah swt atas kurniaan tunasan idea menyiapkan blog yang baru yang lebih kemas dan tersusun ini. mood perasan sikit hehehehe  Alhamdulillah berjaya menyiapkan branding semula dari blog lama RAHSIA IBU SIHAT ke blog baru ARDA eSHOP =) Yess blog telah lengkap review !!

Saya masih baru, mula sertai Akademi Bekerja Dari Rumah (ABDR) pada 19 April 2014, masih baru masih bertatih hehehe namun di luar jangkaan saya, trafik sehingga hari ini telah melebihi 3K !! ALHAMDULILLAH

Baru 2 bulan lebih menyertai keluarga ABDR di bawah seliaan Pn. Anys Idayu Zakaria. Terima kasih cikgu atas ilmu yang diperturunkan semoga mendapat ganjaran pahala yang berlipat-kaliganda dari Allah swt, InsyaAllah. Keperihatinan cikgu dalam segala tunjuk ajar cikgu sangat-sangat membantu !! Pengalaman yang sangat berbeza caranya dari dulu ketika saya terkial-kial belajar sendiri membuat blog dan belajar membuat blog dengan berguru =)

Bagusnya ABDR, saya juga boleh berkenalan dengan kawan-kawan online yang baru, bertukar-tukar ilmu dan pandangan tentang dunia online, blog dan bisnes, suatu pengalaman yang amat membuatkan saya teruja ! serta membina rangkaian blog tersendiri yang mana setiap ahli keluarga ABDR saling bantu- membantu dengan cara berkongsi link blog rakan yang lain di blog masing-masing =)

Manfaat utamanya setiap hari saya akan terima tips-tips yang baru yang sangat berguna untuk rujukan untuk menjadikan blog atau kedai online lebih interaktif supaya sentiasa dikunjungi =)

Alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah  syukur yang tidak terkata, rezeki dah mula masuk, sale juga semakin rancak, semuanya Anugerah Rezeki Dari Allah swt =)

=============================================================================

Kelas Asas Blog Penulisan Bisnes & Fanpage (Online atau Offline)

- Keahlian sebagai Rakan Niaga ABDR
- Bonus 5 ebook 
>> Belajar Asas Blog
>> 101 Idea Home-based Bisnes
>> Panduan Mula Bisnes Butik (Online/Offline)
>> Super WAHM Super Mom
>> Jejak Aliran Tunai

Pendaftaran setiap hari, daftar bila sudah bersedia.

Hubungi:
Hifzaila Hafni
Pengurus Online ABDR
SMS/Whatsapp: 0194603094
Emel: hifzaila.hafni@gmail.com
Facebook Page: Tip Bisnes Online