Ulasan Kelas Asas Blog Bisnes, Fanpage & Beriklan di Mudah.my

Teks: Puan Maya HS (daripada blog http://mayahscollection.blogspot.com)

Ulasan Kelas Asas Blog Bisnes, Fanpage & Beriklan di Mudah.my

Kebanyakan status beliau bercerita tetang perniagaan online dan bagaimana mahu berniaga online. Jadi suami menyarankan agar saya bertanya terus kepada beliau. Saya menceritakan masalah saya pada puan Zaila dan beliau meyarankan saya agar mengambil pakej "belajar kelas asas blog, fanpage & iklan mudah.my .
Kelas ini merupakan kelas 100% menggunakan Bahasa Melayu, agak mudah difahami kerana saya bukanlah orang yang hebat dalam Bahasa Inggeris dan dalam pengetahuan computer. Saya juga pernah ke kelas offline puan Zaila iaitu di rumahnya. Banyak tips dan cara-cara membina perniagaan di internet, cara asas menulis di blog dengan betul, cara berniaga di fanpage dan cara letak iklan di mudah.my telah diberikan kepada saya. Barulah saya tahu berniaga online bukan hanya di facebook sahaja dan bukannya perlu 24 jam menghadap komputer sahaja untuk mengepos gambar peniagaan kita. Dulu, walaupun saya telah mempunyai fanpage,blog dan akaun Mudah.my tetapi saya tidak tahu cara bagaimana menggunakannya, inilah kelemahan diri saya. Saya tahu membuat kesemua akaun tetapi tidak tahu cara untuk memainkan perniagaan di situ.
Puan Zaila juga mengajar online sesuai bagi saya yang tiada masa untuk pergi ke mana-mana ini. Sambil berniaga pun saya boleh belajar di kelas online beliau sentiasa memberi tunjuk ajar kepada saya apa bila saya buntu. Walau pun pelajaran kelas saya telah berakhir tetapi puan Zaila sentiasa memberi kata-kata semangat dan nasihat-nasihat yang positif, nasihat yang boleh diguna pakai di dalam perniagaan.
Dengan mengikuti kelas asas ini kini saya tidak lagi perlu 24 jam menghadap komputer, kehidupan saya teratur,kerja-kerja rumah selesai,saya mempunyai masa untuk keluarga dan untuk pergi ke kelas pengajian al-quran & tajwid yang saya ikuti dan yang paling penting peniagaan saya berjalan lancar.
Apa pun yang kita lalukan harus ada mentor dan mentor itu penting.
kata-kata nasihat oleh Dr Azizan Osman saat saya dan suami mengikuti seminar beliau di Kuala Lumpur masih terngiang-ngiang di telinga saya, benar sekali...Wang bukan ukuran untuk kita menimba ilmu. Jadi kepada anda yang mempunyai masalah sama seperti yang saya alami, jom sertai AKADEMI BEKERJA DI RUMAH dengan mengikuti kelas-kelas asas berniaga yang mereka anjurkan.
Sekian ulasan saya mengenai kelas asas blog,fanpage & iklan mudah.my .
Semoga ianya bermanfaat untuk anda.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk melihat senarai kelas online yang ditawarkan melalui Akademi Bekerja Di Rumah >> http://hifzaila.blogspot.com/p/rakan-niaga-abdr.html

Untuk mengetahui pakej yuran kelas online >> http://hifzaila.blogspot.com/p/yuran-pakej-kelas-online.html

Untuk mendapatkan ebook pakej bekerja di rumah >> http://hifzaila.blogspot.com/p/ebook-pilihan-suri.html

Untuk tempahan blog bisnes >> http://hifzaila.blogspot.com/p/tempahan-blog-bisnes.html

Ingin menjadi Rakan Niaga ABDR >> http://hifzaila.blogspot.com/p/rakan-niaga-abdr_8.html

Untuk menempah pek mudah masak Nasi Arab Al-Bayt >> http://hif-onlinestore.blogspot.com